Είστε νέα και ωραία; Ταξιδεύετε δωρεάν…

Είστε νέα και ωραία; Ταξιδεύετε δωρεάν…

miss-travel

Αν είστε μια νέα και κυρίως όμορφη γυναίκα έχετε την δυνατότητα να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο με άνεση και πολυτέλεια εντελώς δωρεάν. Μάλιστα επιστρέφοντας στο σπίτι σας θα είστε γεμάτη από πανάκριβα επώνυμα δώρα ίσως και έναν πλούσιο γαμπρό.
Αυτό υπόσχεται μια αμερικάνικη ιστοσελίδα στο ίντερνετ που απαντά στο www.misstravel.com υποστηρίζοντας πως έχει πελάτες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ώστε στο ταξίδι τους να έχουν την συντροφιά μιας νέας και όμορφης γυναίκας.
Αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων ονομάζεται πορνεία ωστόσο η σελίδα υποστηρίζει πως δεν συντρέχει τίποτε το πονηρό καθώς οι πελάτες του το μόνο που επιθυμούν είναι λίγη συντροφιά. Τώρα γιατί θα πρέπει να είναι νέες και όμορφες οι γυναίκες που θα προσφέρουν την συντροφιά τους και θα συζητούν για τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη ή θα ανταλλάσσουν συλλογές γραμματοσήμων αυτό δεν το διευκρινίζει το συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλές νέες και ωραίες Αμερικανίδες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του γραφείου και μάλιστα δεν δίστασαν να λάβουν μέρος σε εκπομπές στην Αμερικάνικη τηλεόραση για να υπερασπιστούν το ηθικό μέρος αυτής της υπόθεσης.

Ομορφα ταξιδια

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑