1 στους 7 παραδέχεται πως έχει στείλει… καυτό sms σε λάθος άνθρωπο!

image

Είναι πολλές εκείνες οι στιγμές που μπορεί να κάνουν έναν άντρα να κοκκινίσει από ντροπή. Η χειρότερη όμως (και με διαφορά, ίσως) είναι όταν συνηδειτοποιεί πως έχει στείλει μήνυμα στο κινητό, με… άτακτο περιεχόμενο, ή με γυμνή του φωτογραφία στους… γονείς του!

Σύμφωνα με έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, ένας στους εφτά, έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να δει πως έχει στείλει λάθος μήνυμα σε λάθος άνθρωπο. Μάλιστα, στο ¼ αυτών των περιπτώσεων, το μήνυμα, εκτός από σεξουαλικά λόγια, περιείχε και γυμνή τους φωτογραφία.

Tα αποτελέσματα, τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω της Daily Mail, έδειξαν πως το 25% των μηνυμάτων, κατέληξε –κατά λάθος- στις πρώην συντρόφους. Όμως, ένα ίδιο ποσοστό ερωτηθέντων απάντησε πως αποδέκτης του μηνύματος ήταν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους, και κυρίως οι γονείς τους.

Όσοι πήραν μέρος στην έρευνα, κλήθηκαν να απαντήσουν και στο ερώτημα, ποια ήταν η αντίδραση τους μόλις συνειδητοποίησαν τη γκάφα τους. Το 44% δήλωσε, πως απολογήθηκε για την πράξη του, το 39% το αγνόησε και έκανε σαν να μη συνέβη ποτέ, ενώ το 11% το τράβηξε αρκετά, λέγοντας στο «λάθος πρόσωπο» πως ήταν εκείνη στην οποία όντως ήθελε να στείλει το σεξουαλικό μήνυμα. Επίσης, το 19%, δήλωσε πως και εκείνοι έχουν δεχτεί ένα παρόμοιο μήνυμα το οποίο, επίσης, δεν είχε αρχικό προορισμό εκείνους.

Τα ποσοστά των «λάθος προσώπων» είναι:

• Φίλος – 37%

• Πρώην – 25%

• Συνάδελφος – 17%

• Μέλος οικογένειας – 9%

• Εντελώς ξένος – 7%

• Κάποιος άλλος – 5%

Koolnews.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑