Στήριξη ακριτικών ελληνικών εταιριών από την Μαρινόπουλος A.E.

Περισσότερες από 20 ελληνικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων με έδρα τη Θράκη, υποστηρίζει η Μαρινόπουλος Α.Ε. μέσω του Προγράμματος «Καινοτομία Ελληνικού Προϊόντος», το οποίο, μετά τις Σέρρες, την Τρίπολη, το Βόλο, την Κρήτη και πρόσφατα την Κεντρική Μακεδονία, κάνει μια ακόμη «στάση» στη βόρειο Ελλάδα.

image

Οι συνολικά 22 παραγωγοί της Θράκης που εντάσσονται στο πρόγραμμα καινοτομίας έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν μέσω των 25 τοπικών καταστημάτων του δικτύου της Μαρινόπουλος, τα 218 επώνυμα προϊόντα, καθώς και 29 ακόμη ιδιωτικής ετικέτας τα οποία οι ίδιοι διακινούν.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, συνολικά 25 καταστήματα του δικτύου της Μαρινόπουλος Α.Ε. στη Θράκη προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικές εκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον τοπικό χαρακτήρα και τις παραδόσεις της περιοχής.

Έως σήμερα, το Πρόγραμμα Καινοτομίας έχουν «αγκαλιάσει» συνολικά 303 Έλληνες προμηθευτές, καθώς και 6.101 εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος Α.Ε. που απασχολούνται στα 325 καταστήματα της εταιρείας στις συγκεκριμένες περιοχές, δηλαδή στις Σέρρες, την Τρίπολη, το Βόλο, την Κρήτη, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου προβάλλονται προϊόντα τοπικών παραγωγών. Στο διάστημα που θα ακολουθήσει το Πρόγραμμα θα επεκταθεί στην Πψεριφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και στην Ήπειρο, με επόμενους σταθμούς την Καστοριά και τα Ιωάννινα.

image

Παράλληλα, συνεχίζεται και ο πρωτοποριακός διαγωνισμός που αναζητά καινοτόμα προϊόντα σε όλη τη χώρα δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της Μαρινόπουλος Α.Ε. για έξι μήνες.

Ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, η Μαρινόπουλος Α.Ε. συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., κ. Jerome Loubere, δήλωσε σχετικά: «Το ταξίδι μας στην ελληνική Περιφέρεια συνεχίζεται σταθερά και με συνέπεια. Η θετική ανταπόκριση όλων, μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε ακόμα πιο μακριά και ακόμα πιο δυναμικά για να αναδείξουμε τα προϊόντα του τόπου μας και τους Έλληνες παραγωγούς που τα δημιουργούν».

Παρουσία της Μαρινόπουλος στη Θράκη
H Μαρινόπουλος στη Θράκη διαθέτει 5 καταστήματα υπερμάρκετ Carrefour, 14 Carrefour Μαρινόπουλος και 6 κατάστημα Franchise, στα οποία απασχολούνται συνολικά 738 άνθρωποι.

Επίσης, συνεργάζεται με 22 ελληνικές εταιρείες και παραγωγούς της περιοχής.

Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα η Μαρινόπουλος Α.Ε. διανέμει 218 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 29 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.
Εθνος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑