Θύματα της… φθηνής ασφάλισης 700.000 ιδιοκτήτες IX, Δεν τους καλύπτουν οι εταιρείες

thymata-asgfalistikiΤα τελευταία χρόνια με την κρίση να έχει χτυπήσει όλους τους κλάδους εταιρείες «πειρατών» που έχουν έδρα στο εξωτερικό και δεν ελέγχονται από το ελληνικό Δημόσιο εισέβαλαν στην αγορά δελεάζοντας πελάτες με πολύ φθηνές τιμές.

Ωστόσο όπως αναφέρει και το «Εθνος» η φθηνή ασφάλιση που προσφέρουν σε ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων δεν έχει αντίκρισμα και πλέον 700.000 ιδιοκτήτες ΙΧ βρίσκονται στον αέρα αφού οι συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες δεν τους παρέχουν τις απαραίτητες υπηρεσίες όταν οι πελάτες τους τις χρειαστούν.

Στελέχη της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και μεγάλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων υπογραμμίζουν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων επιλέγουν εταιρείες με πολύ φθηνά ασφάλιστρα, τα οποία μάλιστα δεν ξεπερνούν τα 230 ευρώ ετησίως.

Την πρακτική της τιμολόγησης κάτω του κόστους εφαρμόζουν εγχώριες επιχειρήσεις αλλά και ξένες που έχουν έδρα σε χώρες της ΕΕ. Οι τελευταίες, μάλιστα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους μετά την απελευθέρωση των υπηρεσιών και, το χειρότερο, δεν είναι εκ του νόμου εφικτό να εποπτευθούν από τις εγχώριες αρχές, αλλά από εκεί που βρίσκεται η έδρα τους όπως η Βουλγαρία, ακόμη και το Γιβραλτάρ.

iefimerida.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑