Ωροσκόπιο 2013: Σε ποιον θα φέρει γούρι τη νέα χρονιά το μαύρο νερόφιδο;

image

Το 2013 θα φέρει επιτυχία σε όσους ασχολούνται με πνευματικές δραστηριότητες. Κορυφαίοι αστρολόγοι έκαναν αυτήν την πρόβλεψη.

Την επικείμενη χρονιά η επιτυχία θα συνοδεύει όλους, όσοι δεν ρισκάρουν και υπολογίζουν τα πάντα έως τις λεπτομέρειες. Οι αστρολόγοι συστήνουν να αντιμετωπιστεί με προσοχή ο προσωπικός προϋπολογισμός και κατά το δυνατό να μειωθούν τα έξοδα. Η νοικοκυρά της χρονιάς, που έρχεται, το φίδι, δεν είναι οπαδός της σπατάλης. Τα άστρα προβλέπουν ευτυχία σε όσους είναι διατεθειμένος σοβαρά ως προς τα ζητήματα του έρωτα. Το 2013 θα είναι μια καλή χρονιά για τη σύναψη γάμων.

Όμως ιδιαιτέρως ευνοϊκά τα άστρα θα είναι έναντι των εκπροσώπων ζωδίων του αέρα, προβλέπει η αστρολόγος Αλιόνα Άντλερ:

Τα πράγματα για τους Ζυγούς την επόμενη χρονιά θα είναι απολύτως εντάξει. Εάν την περασμένη χρονιά χρειάστηκε να εργάζονται επιμελώς, τώρα ήρθε η ευχάριστη εποχή να θερίσουν τους καρπούς. Για τους Διδύμους επιτέλους θα τελειώσει η ζώνη της αναταραχής και θα τους χαμογελάσει η τύχη. Θα είναι σε θέση να κερδίσουν αρκετά και να αποκτήσουν ωφέλιμες γνωριμίες. Στο μυαλό των Υδροχόων θα εμφανιστούν πολυάριθμες δημιουργικές ιδέες, τις οποίες θα μπορέσουν να τις υλοποιήσουν χάρη στις οργανωτικές και ηγετικές τους ικανότητες.

Ενώ για Καρκίνους, Ιχθείς και Σκορπιούς αναμένονται το 2013 αλλαγές, λέει ο αστρολόγος Βίκτορ Ιστόμιν:

Για τους Καρκίνους ένα επιτυχημένο έτος μπορεί να ταυτιστεί με την αλλαγή εργασίας είτε σχέσης. Ενώ στην αρχή της χρονιάς αναμένουν τους Σκορπιούς οικιακές φασαρίες. Πρέπει να είναι έτοιμοι για γραφειοκρατικές δυσκολίες, τις οποίες θα ξεπεράσουν με επιτυχία. Για τους Ιχθείς θα αποτελέσουν στήριγμα στην εργασία φίλοι και εταίροι. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους τους περιμένουν μεγάλα έξοδα, πιθανώς, αγορά ακίνητης ιδιοκτησίας.

Δεν θα αποφύγουν τις αλλαγές και τα ζώδια της Γης. Ωστόσο για τους Ταύρους, τους Αιγόκερους και τις Παρθένους θα είναι κυρίως θετικές, είναι πεπεισμένη η Αλιόνα Άντλερ:

Το 2013 υπόσχεται αλλαγές στην προσωπική ζωή των Ταύρων. Τον Απρίλιο και Μάιο θα τους προκύψει η ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Ενώ για τις Παρθένους οι συνθήκες θα διαμορφωθούν έτσι ώστε οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου να έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την οικονομική τους ευημερία και την κοινωνική τους θέση. Ενώ οι Αιγόκεροι την επόμενη χρονιά θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη ευθύνη τη ζωή τους. Θα είναι ευνοϊκά τα πράγματα περισσότερο για όσους εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης, των οικοδομών και των επιχειρήσεων.

Σε Λέοντες, Τοξότες και Κριούς η τύχη επιφυλάσσει την ερχόμενη χρονιά πολλές εκπλήξεις: νέες γνωριμίες και νέες δυνατότητες. Για να έχουν επιτυχία θα πρέπει να μην φοβηθούν τις συνθήκες και να δράσουν αποφασιστικά, επισημαίνει η αστρολόγος Ταμάρα Γιούντινα:

Για τους Λέοντες το 2013 θα είναι επιτυχές. Θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας, ο σεβασμός, που σας δείχνουν. Θα ενισχυθεί η ικανότητά σας να επηρεάζετε άλλους ανθρώπους. Οι Λέοντες θα είναι σε θέση να το εκμεταλλευτούν αυτό ώστε να ανέλθουν σε ένα νέο σκαλί στην κλίμακα της καριέρας τους. Ενώ οι Κριοί θα πρέπει μονίμως να είναι σε εγρήγορση και να είναι έτοιμοι για απρόβλεπτες εξελίξεις των πραγμάτων. Για τους Τοξότες η λέξη-κλειδί της χρονιάς είναι το «απρόσμενα». Μπορεί να παραλάβουν ένα δώρο της τύχης είτε κάποιο κέρδος εκεί, που ούτε που τον περίμεναν.

Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο το 2013 είναι χρονιά του Μαύρου Νερόφιδου, η οποία συνοδεύεται με πολλές σοφές και δίκαιες αποφάσεις, με τύχη σε όλα τα ζώδια του κύκλου, που ασκούν διανοητική εργασία, είναι βέβαιοι οι αστρολόγοι. Το νερόφιδο θα αντικαταστήσει τον Δράκοντα του Νερού στις 10 Φεβρουαρίου.
Η φωνή της Ρωσίας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑